De boulevard van Scheveningen bezoeken

Welke Nederlander is nu niet bekend met de boulevard van Scheveningen? We zijn hier vrijwel allemaal al eens geweest. Als het weer goed is, dan vertrekken we met zijn allen massaal richting Scheveningen. Logisch, want de boulevard en het strand van Scheveningen hebben ontzettend veel te bieden. Ben jij nog nooit in Scheveningen geweest? Of wil je er gewoon even aan herinnerd worden hoe mooi het daar is? Dan raden we je aan om verder te lezen. Hier lees je alles wat je over Scheveningen en de prachtige boulevard moet weten.

Een bezoek aan de pier

De boulevard van badplaats Scheveningen heeft ontzettend veel te bieden. Zo heb je bijvoorbeeld de pier, waar verschillende leuke horecagelegenheden en winkels te vinden zijn. Als je heerlijk wilt eten tijdens je dag aan het strand, dan ben je op de pier aan het juiste adres. Op de pier heb je bovendien ook een reuzenrad. Mits je geen hoogtevrees hebt, raden we je zeker aan om eens een ritje in dit reuzenrad te maken. Vanaf dit rad heb je namelijk een goed uitzicht op het strand, maar ook op Den Haag.

Eten aan de boulevard van Scheveningen

Als je lekker wilt eten en wilt genieten van de geluiden en de geur van de zee, dan is de boulevard van Scheveningen ook aan te raden. Vanaf de pier heb je een prachtig uitzicht op de zee. Toch zijn niet alle leuke eettenten in Scheveningen aan de pier gevestigd. We raden je zeker aan om ook de rest van de boulevard nog goed te verkennen.

Het strand ligt op steenworp afstand

De boulevard van Scheveningen ligt naast het strand. Niet voor niets is dit de populairste plek van Scheveningen! Het is zeker aan te raden om eens een frisse duik in Scheveningen te nemen op een warme zomerdag. Overigens hoef je natuurlijk niet per se de zee in te gaan om plezier te kunnen hebben van het strand. Zo kun je op het strand naast de boulevard van Scheveningen ook volleyballen of bruin worden in de zon. Vergeet niet om je in te smeren!

Parkeren aan de boulevard van Scheveningen

Aan de boulevard van Scheveningen is het bijna altijd druk in de zomer. De parkeertarieven zijn er bovendien vrij hoog. Wil je zeker zijn van een parkeerplek nabij het strand op een warme dag? Dan raden we je aan om ruim op tijd te vertrekken. Wil je niet de hoofdprijs betalen, dan kun je ervoor kiezen om de auto verder van de boulevard te zetten. Overigens heeft Scheveningen wel vrij veel parkeerplaatsen. Mochten de parkeerplaatsen aan de boulevard bezet zijn, kan je de auto dus iets verderop parkeren. Zo kun je alsnog de boulevard van Scheveningen bezoeken.

Het populairste stukje strand van Nederland

Aan de boulevard van Scheveningen ligt het populairste strand van Nederland. Als het mooi weer is, dan is Scheveningen echt de place-to-be. De volgende keer dat het mooi weer is, raden we je dus zeker aan om de boulevard te bezoeken. Dat is iets waar jij en je vrienden geen moment spijt van zullen krijgen.

Heb je vermoeide voeten nadat je de hele boulevard hebt afgelopen? Drink dan lekker een drankje op het terras van Barbarossa Beachclub!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *