DJ op jouw bruiloft in Utrecht?

Dj Bruiloft in Utrecht

Ben je op zoek naar een DJ voor jullie bruiloft in Utrecht? Kies dan voor Sax with the DJ. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van optredens op onder andere bruiloften, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeesten of etentjes is dit de partij die van jullie bruiloft een onvergetelijke dag gaat maken. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk onze website en boek vandaag nog een DJ voor jullie bruiloft in Utrecht

Het team van Sax with the DJ

Sax with the DJ is de specialist in het verzorgen van unieke shows met verschillende soorten artiesten. Deze artiesten hebben allemaal hun eigen staat van dienst en karakter, maar in samenhang zijn ze sterk door de diversiteit en de jarenlange ervaring. Ons team van artiesten bestaat uit de best geselecteerde DJ’s, vocalisten, saxofonisten, gitaristen, violisten, percussionisten en veel meer andere live artiesten. Dit team geeft jullie een onvergetelijke ervaring tijdens jullie bruiloft. 

Licht en geluid op jullie bruiloft

Sax with the DJ helpt jullie niet alleen door een geweldige show te geven op jullie bruiloft, maar helpt jullie ook met het opbouwen van het licht en geluid op jullie bruiloft. Wij kunnen jullie helpen om de bruiloft compleet af te maken. Bekijk op onze website de mogelijkheden die wij bieden voor podiumtechniek. Ook specifieke wensen, zoals het huren van een DJ Booth, zijn bij ons te bespreken. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over Sax with the DJ en wat ons team jullie te bieden heeft op jullie bruiloft in Utrecht? Kijk dan gerust op onze website zodat je een impressie krijgt van onze mogelijkheden of neem contact met ons op via de telefoon of het contactformulier op de website. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *