Drankspellen voor grote groepen vrienden

Stel je gaat een weekend weg met jouw vriendengroep of bijvoorbeeld jouw voetbalteam, hockeyteam of basketbalteam. Tijdens zo’n weekend weg gebeuren er vaak gekke dingen. Zo word er natuurlijk veel gedronken en feest gevierd tot in de late uurtjes. In dit artikel zullen wij jou helpen met een paar leuke drankspellen die geschikt zijn voor grote groepen. Dus voor een groep van 20 personen hebben wij de leukste spellen op een rij gezet. Zet je schrap!

Flunky bal – een bierspel in teams!

Flunky bal is het spel wat geschikt is voor minimaal 6 tot 26 personen. Bij flunky bal verdeel je de groep in twee teams, elk team heeft evenveel spelers nodig. Daarnaast heb je 1 voetbal nodig, een bidon gevuld met water en iedere speler een flesje of blikje bier. De teams komen tegenover elkaar te staan met in het midden de bidon. Iedere speler zet nu zijn flesje bier voor zich neer. Elk team mag nu om de beurt gaan gooien op de bidon. Wanneer de bidon is omgegooid mag het team dat deze omgooit zijn flesje bier proberen op te drinken. Het andere team probeert ondertussen zo snel mogelijk de bidon rechtop te zetten en terug te sprinten naar zijn eigen kant. De andere partij moet stoppen met drinken zodra alle spelers van het andere team weer terug zijn aan hun eigen kant. De partij die het snelste zijn biertjes leeg heeft wint! 

Wedstrijdje bier drinken

Wie is de bierkoning van jouw groep?  Er zijn zoveel leuke attributen om een biertje snel te drinken dat het leuk is om te timen wie het snelst het biertje opdrinkt. Dus pak de timer erbij en ga is klokken wie de snelste is. Om het biertje te drinken kan jij kiezen voor een biersnorkel, bierspuit of biertrechter. Al deze attributen maken deel uit van de leuke collectie drankspellen. Al deze spellen zijn gemakkelijk online te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *