Een origineel cadeau voor je beste vriend(in)

De verjaardagen van vrienden, familie, je kunt er eigenlijk niet omheen. En ondanks dat het onwijs gezellig is om deze verjaardag te vieren kan het een uitdaging zijn om elk jaar weer een nieuw cadeau te bedenken. Hier zijn een paar leuke ideeën waar je bijna iedereen wel blij mee kan maken.

Kunst

Ook al houd niet iedereen van kunst, of van dezelfde kunst, het is wel heel leuk om cadeau te geven. De meeste mensen zijn echt positief verrast wanneer ze iets krijgen dat ze aan de muur kunnen hangen, mits ze het mooi vinden natuurlijk. Om daarachter te komen is het handig om goed in te schatten wat goed bij het interieur past, je kunt altijd andere vrienden hierover raadplegen. Het leuke van kunst geven is dat het heel persoonlijk blijft, het is voor iemand die het ontvangt heel erg voelbaar dat het speciaal voor diegene is uitgekozen en dat daar moeite voor is gedaan. En daarbij komt natuurlijk ook dat kunstenaars ontzettend veel behoefte hebben aan kopers. En wie wilt nu niet een uniek stuk kunst hebben waar echt een verhaal achter zit!

Koffie of thee

Je kunt het kopen van een cadeau zo makkelijk of moeilijk maken als dat je zelf wilt. Om het dicht bij huis te houden kun je denken aan koffie of thee. En niet voorverpakt uit de supermarkt, nee echt speciaal besteld. Aangezien iedereen beide of één van de twee wel drinkt, is dat heel leuk om te krijgen. Je kunt losse thee kopen voor iemand, of een koffiebonen proefpakket, waar iemand zelf lekkere smaken kan ontdekken. Ook wanneer je losse thee koopt, kun je meerdere smaken samenstellen zodat iemand nieuwe thee kan ontdekken!

Treinticket

Naar een stad waar je nog nooit bent geweest, dat kan met de auto, maar nog leuker is: reizen met de trein. Niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een manier om eens met een andere blik het land te doorkruisen en samen die ervaring te delen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om met de trein naar het buitenland te gaan, en wat is nu leuker dan voor je verjaardag een ticket naar Parijs te krijgen. Je bent er met een paar uur en voor je weer terug moet heb je alle tijd om lekker door de stad te struinen en je op vakantie te wanen. Je kan daar een hotelovernachting aan vast plakken, maar dit hoeft dus niet! Je kan ook vroeg in de ochtend vertrekken en later op de avond weer terug gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *