Eet gezonde noten

cashewnoten

Als we een noot op moeten noemen die wel heel erg gezond voor je is dan zijn het cashewnoten wel. Vaak worden de noten gebruikt als tussendoortje, of op een verjaardag als snack. Maar vergeet niet dat je de noten ook uitstekend kunt gebruiken om te verwerken in verschillende gerechten. De noten kom je vaker tegen in gerechten dan je zou denken, bij nutsupply.com heb je verschillende soorten noten die stuk voor stuk van de beste kwaliteit zijn. Wat ook mooi meegenomen is dat de noten erg gezond zijn, lekker en gezond is natuurlijk een perfecte combinatie.

cashewnoten

Gezonde vetten

Cashewnoten vallen onder de gezonde noten omdat ze heel veel onverzadigde vetten bevatten, deze vetten vallen in de gezonde categorie. Ze helpen om de kans te verkleinen op hart en vaatziekten, nog een reden om de noten te gaan eten als je dit nog niet doet. Bijna alle B vitamines kom je ook tegen in de noot, maar ook vitamine E en K zijn erg gezonde vitaminen. Wist je dat je met een handje noten je dagelijkse hoeveelheid magnesium binnen krijgt? Dit bevordert de werking van de spieren, en zorgt tevens voor de energieproductie.

cashewnoten

Lekker om te eten

Bij nutsupply.com verkopen ze verschillende soorten cashewnoten, het is natuurlijk mooi meegenomen dat de noten gezond zijn. Maar een cashewnoot is ook nog eens erg lekker om te eten. Op een verjaardag of een ander feestje zie je maar al te vaak een schaaltje met de noten op tafel staan, of gewoon tussendoor een handje noten als je even trek hebt. Online kun je eenvoudig de lekkerste noten kopen, zowel als particulier of als je een bedrijf hebt. Gezouten, ongezouten of biologische noten, de keus in de webshop is groot en voor iedereen is er wel iets geschikt te vinden. Ook de tropical mix waar de noot ook in is verwerkt is erg populair.