Feestelijke cadeaus van chocolade!

Het kan soms een hele uitdaging zijn: een cadeautje verzinnen. Waar de een het als een leuke uitdaging ziet om iets moois te vinden voor het vrijgemaakte budget, zit de ander met de handen in het haar. Maar het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Want wat is hetgeen waar je bijna iedereen blij mee kan maken? Natuurlijk: chocolade! En het leuke is dat je het in verschillende vormen kan geven, dus er is voor verschillende gelegenheden een origineel cadeau van te geven. In deze blog hebben we het dus niet over simpelweg een reep chocolade, maar unieke en heerlijke soorten in allerlei vormen! Lees gauw verder welk verrukkelijk en charmant cadeau jij gaat uitzoeken voor je geliefde, moeder, collega, kennis, vriend, buurvrouw of medewerker!

Verrukkelijke hotchocspoons

We werden nog even getrakteerd op bijzonder mooie nazomerdagen, maar nu zal het herfstweer waarschijnlijk echt zijn intrede doen. Dan gaan we weer met een dekentje op de bank een fijne tv-serie kijken, een mooi boek lezen of urenlang kletsen aan de telefoon. Het perfecte cadeau voor die knusse herfst- en wintermomenten zijn dan ook hotchocspoons. Ze worden in mooie cadeauverpakkingen geleverd, bijvoorbeeld met vier verschillende zodat je warme chocolademelk kan maken met donkere chocolade, melkchocolade, praliné nougat en latte machiato! Loopt het water ook bij jou al in de mond? Je kan ze ook als klein cadeautje geven met één hotchocspoon, zoals de toffee temptation of dulce de leche. Of als kerst chocolade met typische wintersmaken als apfelstrudel, tiramisu, irish cream en grand marnier. Een van de betere manieren om op te warmen deze winter, lijkt me! Het is heerlijke romige chocolade met de warme smaken van heerlijke taarten en lekkere drankjes. Laat die winter maar komen!

Cadeaus waarmee je in de kerstsfeer komt

Naast de verschillende soorten hotchocspoons zijn er nog andere mooie cadeaus in chocolade te geven. Een echte aanrader is een chocoladefondueset. De fondue kan je in wel 14 soorten smaken krijgen, zoals hazelnoot-caramel of blackberries. Heerlijk en lekker makkelijk als toetje met bijvoorbeeld vers fruit, koekjes of marshmellows. Ook erg feestelijke cadeaus zijn de champagnetruffels of de praliné bonbons in de vorm van kerstboompjes. Voor de feestdagen zijn er sowieso veel heerlijke kerst chocolaatjes te geven, zoals de mooie vierkante chocoladerepen met sneeuwmannetjes of sneeuwpoppetjes erop. Zowel in puur, melk en witte chocolade leverbaar. Maar ook de kerstbomen doen het goed met gekleurde kerstbolletjes erop of gouden sterretjes. Met deze cadeaus geef je iemand die gezellige en feestelijke kerstsfeer cadeau!