Koffieautomaat huren.

Op zoek naar een koffiemachine voor je bedrijf? Het lijkt mij dat je dan veel vragen gaat stellen. Zoals onder andere is het slim om er een te kopen of huren?

Het is niet zo’n moeilijke beslissing als het lijkt als je goed alle punten naast elkaar legt.  

Als je eerst kijkt naar de voordelen van het huren of leasen van een koffiemachine ten opzichte van het kopen van een nieuwe of tweedehands machine.

Als je een koffieautomaat koopt is die van jou en kan je hem ook niet meer omruilen als je hem toch niet zo goed vindt. Als je niet tevreden bent met je koffiemachine is er helaas weinig aan te doen. Met een huur koffie machine kun je op elk gewenst moment je koffiemachine opzeggen of wisselen. Als bijvoorbeeld je bedrijf erg toeneemt qua werknemers, wil je snel een andere koffiemachine. Dit is iets wat je bij de aanschaf van je eigen koffieautomaat niet snel zou doen.

Je betaalt een maandelijkse huurprijs voor de koffiemachine.
Als je bijvoorbeeld een nieuwe espressomachine koopt en er 10 jaar voor betaalt, betaal je belasting over de volledige prijs. Als je de machine voor die tijd huurde en alleen voor de maandelijkse kosten moest betalen, zou je geld besparen aan belasting.

Als bedrijfseigenaar wil je een goede koffie automaat zodat iedereen koffie op het werk kan drinken. Het is belangrijk dat je het juiste advies krijgt om de juiste keuze te maken. Specialisten in commerciële apparatuur zorgen ervoor dat je de juiste machine koopt die geschikt is voor je bedrijf. Giocoffee.nl is zo’n soort bedrijf die je goed advies kan geven qua koffieautomaat en een goed huur contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *