Met welke drankjes kun je Licor 43 het beste mixen

Mixdrankjes zijn zeer populair in Nederland, zowel bij de jong volwassenen als bij de vijftig-plussers. Dit is onder andere te danken aan de veelzijdigheid van deze drankjes, en de vele variaties die je kunt uitproberen. Licor 43 is zonder twijfel één van de meest populaire drankjes op de markt vandaag. Deze Spaanse likeur staat namelijk niet alleen bekend om zijn heerlijke smaak maar ook om zijn veelzijdigheid. Deze likeur is namelijk met heel veel verschillende drankjes te mixen. Frisdrank blijft natuurlijk het populairst, maar voor de mensen die toch eens wat anders willen proberen, staan in dit artikel de drie lekkerste mixjes op een rijtje.

Sinaasappelsap

Spaanse likeuren zoals Licor 43 worden vaak gemaakt met ingrediënten die afkomstig zijn uit het land van herkomst. In dit drankje vind je dus veel citrusvruchten en vanillesmaken. Deze smaken combineren dan weer perfect met de ietwat zure smaak van sinaasappelsap. Het resultaat is een heerlijk fris drankje, dat een beetje smaakt naar een waterijsje, met een zuur randje eraan. Perfect voor tijdens de warme zomermaanden én ook zeer geschikt tijdens avondjes uit in warme discotheken en café's. Houd je niet zo van zure mixdrankjes? Voeg dan een beetje koffiemelk toe, om het drankje iets zachter en romiger te maken.

Bitter Lemon

In de afgelopen jaren is Bitter Lemon enorm populair geworden. Niet alleen als vervanging voor reguliere frisdrank, maar ook als mixdrankje. Veel alcoholische drankjes zijn namelijk zeer lekker in combinatie met de bittere smaak van Bitter Lemon, en Licor 43 is geen uitzondering op de regel. Door de frisheid van de citrusvruchten zorgt deze Spaanse likeur voor die lekkere zoete nasmaak die veel mensen missen bij het drinken van Bitter Lemon. De zoete en zure smaken van de twee drankjes mixen perfect met elkaar, en maken dit mixdrankje perfect voor de warme zomermaanden. Vergeet ook vooral geen ijsblokjes aan het geheel toe te voegen!

Koffie

Ben je geen liefhebber van de klassieke mixdrankjes, maar doe je wel graag een beetje likeur door je weekendkoffie? Vervang je reguliere likeur dan eens door deze moderne Spaanse likeur. Door zijn warme smaken, zoals vanille en karamel, is deze likeur namelijk perfect in combinatie met veel verschillende koffie's. Het maakt dus niet uit of jij je koffie zwart drinkt, of met een beetje koffiemelk. Zelfs de espresso en cappuccino zijn zeer goed te combineren met deze warme likeur. En ben je een liefhebber van de populaire ijskoffie? Geen probleem! Ook in je ijskoffie is deze Spaanse lekkernij overheerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *