Geen categorie

Op welke manieren kun je online eten en boodschappen bestellen?

vis BBQ recept

Online eten en boodschappen bestellen is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ieder van ons heeft weleens een keertje eten of boodschappen online besteld. Tegenwoordig heeft iedere supermarktketen wel een online bezorgservice. Daarnaast heb je ook een onafhankelijke webshop voor boodschappen bestellen. Er zijn verschillende manieren om je eten of boodschappen online te bestellen. Hieronder kun je een aantal manieren lezen.

Platform of eigen website

Je hebt een aantal grotere platforms, waar je eten kunt bestellen. Iedereen kent ze waarschijnlijk wel: Thuisbezorgd en UberEats. Zij sturen dan een bezorger naar het restaurant waar jij besteld hebt om de bestelde maaltijd op te halen. Vervolgens bezorgen zij het weer naar jouw adres. De restaurants die aangesloten zijn bij dit soort platformen, dragen commissie af aan het bedrijf. Alleen zijn ze wel weer zichtbaarder voor een grotere groep. Ook is het prettig dat je een heel overzicht hebt van alle restaurants near me. Daarnaast ontvang je regelmatig kortingscodes, waarmee je weer wat geld kunt besparen. Maar als je al van tevoren weet wat je wilt bestellen, kun je ook even kijken op de website van het restaurant zelf. Het restaurant verdient meer als jij jouw eten direct bij hen afneemt.

Website supermarkt

Bijna alle supermarkten hebben hedendaags wel een eigen boodschappen bezorgservice. Deze vindt je op hun website. In principe werkt het voor iedere bezorgservice vrijwel hetzelfde: je klikt aan welke boodschappen je wil ontvangen en een gewenste bezorgtijd. Het verschil zit hem vaak in het bedrag aan boodschappen wat je minimaal moet bestellen en de kosten voor het bezorgen. Voor de rest zijn ze allemaal redelijk vergelijkbaar.

Onafhankelijke website

Momenteel zijn er ook veel nieuwe spelers op de markt, die boodschappen en eten bezorgen. Zij hebben geen fysieke winkels, maar bieden boodschappen en eten online aan. Een aantal voorbeelden zijn Butlon en Picnic. Picnic is echt gericht op het bezorgen van boodschappen. Butlon biedt het bestellen van boodschappen aan en je kunt er ook eten bestellen om bijvoorbeeld te dineren ‘s avonds laat. Zoals je kunt lezen zijn er verschillende manieren hoe jij je boodschappen online kunt doen. Dit geldt ook voor maaltijden thuis laten bezorgen. Kies een manier die bij jou past en geniet van de luxe van het thuisbezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *