Een pizza oven of een paella brander in je tuin?

Kijk, je kunt best een lekkere pizza maken in huis. Je maakt een mooie bodem en bedekt deze met alle ingrediënten die jij lekker vindt. Dan schuif je de pizza in de oven en kun je al snel lekker eten. Maar toch mist er dan nog wat. Waarom krijg je thuis je pizza nooit zo lekker als in een restaurant? Dan kan natuurlijk met jouw kookkunsten te maken hebben, maar het kan ook zomaar zijn dat je een belangrijk ingrediënt mist. Wat dat ingrediënt dan is? Rook! Houtrook uit een echte houtgestookte pizza oven geeft net die bijzondere smaak en geur die je in je gasoven mist. Maar om nu een houtgestookte pizza oven in je keuken te zetten, dat is wellicht een minder goed plan.

Zet een pizza oven in je tuin!

Door een mooie pizza oven in je tuin te zetten, kun je het jaar rond de lekkerste pizza's bakken. Een grote pizza voor het hele gezin of juist allemaal kleinere pizza's die door je kinderen zijn belegd met het beleg van hun voorkeur (zo komt er in ieder geval geen ananas op jouw pizza). De pizza oven is voor meer dingen te gebruiken dan alleen voor pizza. Je kunt er heerlijk een kippetje in grillen en ook ovenschotels kun je in de pizza oven bereiden.

Heb je in Spanje paella gegeten en wil je dat thuis ook maken?

Dan is de kans groot dat je zo'n mooie paellapan hebt meegenomen uit Spanje. Maar als je daar thuis mee aan de gang gaat, dan merk je al snel dat alleen het midden lekker warm en dus gaar wordt en dat de rijst aan de zijkant maar niet aan de kook raakt. Door een paella brander aan te schaffen zorg je voor een goede verwarming onder je hele paellapan. Hierdoor wordt alles in de pan mooi gelijkmatig verwarmd en zit je al snel te genieten van jouw "bijna Spaanse" paella.

Bestel je paella brander of je pizzaoven gewoon online

Voor de aanschaf van een paella brander of pizzaoven hoef je echt de deur niet meer uit. Je bestelt deze handige zaken gewoon online. Ook een paellapan bestel je hier. Zo ben jij mooi op tijd klaar voor als het mooie weer er weer aan komt. Al kun je in de winter ook prima een pizza bakken in je buitenoven. De smaak maakt het tochtje van je keuken naar de pizzaoven echt de moeite meer dan waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *