Eten

Restaurant A2 voor een snelle hap en een uitgebreid diner

restaurant A2

Voor veel mensen is het van belang dat zij goed eten. Echter kan goed eten op sommige moment erg lastig zijn. Bijvoorbeeld als je op de snelweg zit. Tijdens een ritje op de snelweg kom je voornamelijk fastfood ketens tegen. Dit is verleden tijd op de snelweg A2. Dankzij het restaurant A2 is het mogelijk om gezond en lekker te eten tijdens je reis door Nederland. Reis je voor je werk of ga je er een dagje op uit? Voor beide gelegenheden kun je terecht bij het restaurant langs de A2. In dit restaurant kun je genieten van een lunch en een diner. De openingstijden van het restaurant zijn doordeweeks van 10:00 tot 01:00 en in het weekend van 10:00 tot 03:00. Kortom, je kunt er voor iedere maaltijd terecht.

restaurant A2

Gezond eten bij de het restaurant A2

Ben je onderweg naar je bestemming, maar krijg je ineens trek? Dan hoef je langs de A2 niet meer ongezond te eten. Het is namelijk mogelijk om een gezonde maaltijd te krijgen dankzij het eetcafe de Zwaan. Daarnaast is het ook mogelijk om enkel en alleen iets te drinken bij dit cafe. 

restaurant A2

Werken tijdens de lunch en diner

Ben je van plan om tijdens je werk te genieten van een lunch of een diner bij het restaurant langs de A2? Zorg dat dat je je laptop, tablet of telefoon bij je hebt. Er is namelijk Wi-Fi in dit restaurant, hierdoor kun je op een leuke en flexibele locatie aan het werk.