Sinterklaaspakketten

Sinterklaaspakketten

We kennen natuurlijk allemaal de jaarlijkse kerstpakketten tijdens Kerst die mensen ontvangen van hun werkgever. Wil jij nou niet alleen tijdens kerst je werknemers bedanken, informeer jezelf dan over Sinterklaaspakketten. De pakketten tijdens Sinterklaas worden steeds populairder. Werkgevers willen het personeel wat vaker iets leuks geven. 

In deze leuke pakketten zit meestal snoepgoed. Tijdens sinterklaas wordt er ook veel chocolade en pepernoten gegeten. 

Sinterklaas van 2020

De intocht van sinterklaas in 2020 anders ging dan andere jaren.Tijdens de intocht van sinterklaas mocht er helaas geen publiek bij zijn. Ook was de plek waar hij dat jaar binnen zou komen geheim. Doordat het een andere sinterklaastijd was dan normaal, voor kinderen en ouders natuurlijk heel jammer.  Door de andere sinterklaastijd werden sinterklaaspakketten populairder. Mensen vonden het jammer natuurlijk dat het niet doorging, en wilde wat liefs doen voor een ander. Ook bedrijven gaven veel pakketten tijdens de sinterklaas periode. 

Dus in deze pakketten bevinden dus ook veel lekkere dingen. Veel mensen die in een bedrijf werken verwachten tijdens kerst wel een kerstpakket. naast een leuke kerstborrel met het personeel. Maar een sinterklaaspakket verwachten mensen niet zo snel, aangezien sinterklaas meer een kinderfeest is. Daarom is het leuk om jouw personeel een keer te verrassen met een extra pakket.

Dit jaar gaat de intocht door, en met publiek. Dit jaar komt Sinterklaas aan in Amsterdam. Kon je door de complicaties vorig jaar niet komen, kom dan dit jaar naar de jaarlijkse intocht kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *