Wat is de prijs van een nieuwe keuken?

glasdeur koelkast

Als u overweegt een nieuwe keuken op maat te maken, bent u waarschijnlijk al aan het bijkomen van de potentiële kosten. De prijzen van inbouwkeukens kunnen schrikbarend hoog zijn, en zelfs een budgetproject kan duizenden euro’s kosten.

Als je een paar designermerken en glanzende apparaten in de gaten hebt, kost het waarschijnlijk veel meer. De grootte en vorm van uw keuken, gecombineerd met uw droomindeling, zullen een grote impact hebben op de kosten.

Onderwerpen

Dus, hoeveel kost een nieuwe keuken?

Gemiddeld rond de € 8.000. Deze prijs is inclusief btw en montage maar exclusief apparatuur en eventueel voorbereidend werk, zoals het eruit halen van de oude keuken, het stucen van muren, het verwijderen van behangpapier etc.

Als je enthousiast een nieuwe keuken plant, maar niet wilt dat de kosten uit de hand lopen, volg dan deze tips om binnen het budget te blijven.

Stel een budget in voordat u op n van de belangrijkste dingen die u moet doen als u geld wilt besparen op uw keuken, is om een ​​budget vast te stellen voordat u zelfs maar begint te zoeken. Hierdoor heb je niet de kans om verliefd te worden op dure gadgets of dure kasten.

In plaats daarvan kun je ze meteen als onbetaalbaar afdoen.

Als u weet hoeveel u zich kunt veroorloven, kunt u rationele keuzes maken. Het betekent ook dat als je iets duurs ontdekt waar je gewoon niet zonder kunt, je kunt proberen om op andere gebieden kosten te besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *