In een wijndoos verstuur je je wijn veilig

Bij een speciale gelegenheid hoort en cadeau. Wat denk je van een fles wijn? Het is nu even niet mogelijk om het cadeau persoonlijk langs te brengen als je niet tot de "inner circle" behoort, maar dat wil niet zeggen dat je geen cadeau kunt laten bezorgen. Door een goede wijndoos uit te kiezen, kun je je wijn veilig versturen. Zo verhoog je, op afstand, toch de feestvreugde. Je kunt natuurlijk ook cognac of champagne in een wijndoos doen. Het is maar net waar de ontvanger het meest van houdt. Een wijndoos is niet duur en biedt bescherming tegen stoten en deuken. Het blijft slim om er een "breekbaar"- etiket op te plakken. Gewoon voor de veiligheid.

Een wijndoos voor jouw webwinkel?

Als je een webwinkel hebt met wijnen of andere dranken, dan zul je waarschijnlijk dagelijks flessen moeten versturen. Het is dan niet perse nodig omdat in een cadeauverpakking te doen. Je kunt dan verschillende maten dozen bestellen. Zo heb je altijd de perfecte wijndoos op voorraad. Bestelt een klant 12 flessen in één keer? Dan heb je, als je slim hebt ingekocht, al aan één doos genoeg. Je bestelt deze dozen trouwens in bundels van 20 of 25. Hoe meer bundels je bestelt, hoe lager de prijs wordt. Dit wordt een staffelkorting genoemd.

Zorg dat je een voorraad hebt

Dat is namelijk de enige manier om je klanten snel van dienst te kunnen zijn. Als jij nog een dag moet wachten op de levering van de dozen, haakt een klant misschien wel af. Door altijd een flinke voorraad dozen klaar te hebben liggen, kun je snel handelen en snel versturen. De dozen nemen maar weinig ruimte in. Ze worden plat geleverd en je zult ze zelf nog moeten vouwen. De vouwinstructie wordt bijgeleverd. Het kan slim zijn om de doos nog even te versterken met wat tape.

Kerst staat weer voor de deur

Nou ja, bijna dan. Maar het is nu wel tijd om te bedenken welke geschenken je gaat uitdelen aan je personeel en je klanten. Stuur je een fles wijn op? Kies dan een mooie wijndoos met een passende decoratie. Er zijn ook schitterende wijnkistjes te bestellen. Doe dat nu alvast, dan ben je zeker op tijd. Je kunt nu ook alvast de wijnen bestellen die je wilt gaan verzenden. Maak een goede selectie en je zult zien dat je serieus punten scoort bij je medewerkers en je klanten. Ze zullen zien dat jij er goed over hebt nagedacht!