Zo breng je jouw buffet tot een waar succes

Stel, je wilt gezellig wat vrienden uitnodigen en een buffet organiseren. Na een paar dingen voor de voorbereiding staat er uiteindelijk wat op tafel. Allemaal prima natuurlijk, maar misschien ook weer erg standaard. Misschien wil je wel eens lekker uitpakken en eens wat anders op tafel zetten. Doe aan de hand hiervan wat ideeën op en wie weet staat er straks een heel nieuw buffet bij jou thuis op tafel en verras je niet alleen je vrienden, maar ook jezelf.

Een buffet

De keuze om vrienden over de vloer te hebben om een hapje te komen eten klinkt leuk, maar vaak ben jij dan degene die het eten klaar staat te maken in de keuken. Hierdoor mis je een groot deel van alle gezelligheid en ben jij eigenlijk degene die loopt te vliegen en te heisteren om alles op tafel te krijgen. Buffetten is dan de oplossing! Je kunt er voor kiezen om het buffet zelf te organiseren en alles zelf in huis te halen, maar je kunt het ook aan iemand anders overlaten. Lees hier een voorproefje van beide ideeën.

Buffet aan huis

Mocht je niet zelf aan de slag willen gaan met het organiseren van een buffet, dan kun je kiezen voor een buffet thuis. De Buffetboer staat voor je klaar en levert heerlijke buffetten van verschillende thema’s. Zo hebben ze buffetten vanaf 6 personen, maar ook buffetten vanaf 12 personen. De keuze tussen beide buffetten ligt wel anders, want een groep van 6 personen heeft natuurlijk een andere hoeveelheid eten nodig dan een groep van 12 personen. Met een groep van 6 kun je genieten van een boeren buffet, een saté buffet en meer. En met een groep van 12 personen kun je genieten van een luxe buffet, een vis en vlees buffet en ook meer dan deze keuzes. De keuze is dus reuze, een leuke woordspeling naar een ander buffet van de Buffetboer voor een groep van 12 personen. 

Alles in eigen hand

Tuurlijk kun je voor kiezen om het buffet thuis te laten bezorgen, maar het is natuurlijk ook leuk als je er zelf mee aan de slag kunt. Als je de touwtjes in eigen handen neemt heb je dan wel wat meer voorwerk, maar misschien vind je dat ook wel hartstikke leuk om te doen. Nog een voordeel is dat je zelf kunt bepalen wat er op tafel komt te staan. Je kunt alles van begin tot eind zelf uitzoeken en kopen, waardoor je precies kan nagaan wie er komen en hoeveel je moet halen. Allebei de keuzes kennen dus voor- en nadelen, maar wat je ook kiest, een garantie op een gezellige avond is zeker beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *